Collectief sterke prestatie van Mendo Booischot tegen nationale beloftenploeg TSV Vilvoorde.

Gisterenavond kregen de heren van Mendo de Vlaamse beloftenploeg op bezoek. De talrijk opgekomen supporters konden zowel vanuit de tribune als de kantine genieten van de alom gekende Mendosfeer en zagen hun ploeg verdiend en overtuigend winnen met 3-0.

Direct van in het begin zaten de heren van Mendo goed in de wedstrijd, Een subliem spelende Wout Van Dyck bracht zijn ploegmaten vlot tot scoren.

De thuisploeg werkte zowel aanvallend als verdedigend een bijna foutloos parcours af. De nationale beloftenploeg slaagde er op geen enkel moment in om weerstand te bieden en onderging, tot wanhoop en frustratie van hun coach, gelaten de wet van de sterkste.

In iets meer dan een uur stonden de droge 3-0 cijfers op het bord : 25-19, 25-16 en 25-19.

Coach Raf Vekemans blikt tevreden terug : "De voorbije weken haalde de ploeg, deels door examens en ziekte van enkele basisspelers, niet het niveau dat we van hen mogen verwachten. Tegen Topsportschool Vilvoorde heb ik terug een collectief sterke prestatie gezien : sterke opslagdruk, puik verdedigingswerk, lage foutenlast, kortom : een prestatie die vertrouwen geeft naar de toekomst toe en in de voorbereiding van onze match tegen Wara Genk binnen 2 weken"

Verslag: Annemie Daems/Mendo/Nnieuws.be